بخشی از متن پاورپوینت بیوگرافی پیتر بهرنس :
بعد از جنگ جهانی اول, برنس عمدتاً به عنوان یک معمار به فعالیت هایش ادامه داد. در آن زمان با توجه به حاکم بودن این دیدگاه که با تفسیر قرن, هنرها هم نیاز به تفسیر و بازنگری دارند, کارگاه های حروف ریزی آلمانی وظیفه ی طراحی حروف مورد نظرشان را به برنس محول کردند. این حروف باید روح نوین حاکم بر فضای آن زمان را بیان می کردند. این امید نیز وجود داشت که به واسطه ی این اقدامات, صنعت آلمان بتواند با صنعت فرانسه رقابت کند. برخلاف سبک سنتی آلمان ها که نوشتن متون به سبک گوتیک بود, برنس به طرح های سبک رومی (Roman) علاقه مند بود. او این تغییرات را از طریق پیوند دادن هرچه بیشتر طراحی و نوشتن حروف آلمانی با کیفیت خطاطی انجام داد. اولین طرح او (Behrens-Schrift) در سال 1902 بود. طرح بعدی در سال 1906 با نام Kursiv ارائه شد و در پی آن طرح(Behrens-Antigua ) در سال 1908 ابداع گردید. از این طرح با عنوان مجسمه ی رومی در روح آلمانی یاد می شد.
در سال های 1907 تا 1912, پیتر برنس شاگردان و همکاران سرشناسی از جمله لودویگ میس وندروهه Ludwig Mies van der Rohe, لوکوربوزیه Le Corbusier, آدولف میر Adolf Meyer و والتر گروپیوس Walter Gropius داشت.
وی در سال 1922 برای تدریس به دانشگاه Bildenden Künste وین دعوت شد و همچنین ریاست Prussian Academy of Fine Arts در برلین را به عهده داشت.
پیتر برنز در سال 1940 در برلین درگذشت. اما آثار تفکرات و سبک طراحی به وسیله شاگردانش از جمله گروپیوس, لوکوربوزیه و میس وندروهه در دنیای طراحی باقی ماند. به طوری که رد پای تفکرات او در طراحی محصولات نیمه اول قرن بیستم به طور کامل مشهود است.
منابع:
ورک بوند را گروهی از هنرمندان, معماران, تجار و شخصیت های مشهور در سال 1907 در مونیخ تأسیس کردند. اساس نامه و هدف آنها بر اصل بهبود اوضاع کار حرفه ای با ایجاد همکاری میان هنر, صنعت ماشینی و صنایع دستی از راه آموزش, تبلیغات و داشتن نگرش های واحد, نسبت به مسائل فوق, استوار بود.
ورک بوند آشکارا تولید صنعتی مدرن را ارج می نهاد و گرایشی به بازگشت به گذشته نداشت و تنها خواستار اصلاح اوضاع صنعت بود. به بیان دیگر الگوی ورک بوند آلمان در حقیقت نهضت Arts and crafts در انگلستان بود. البته با این تفاوت عمده که ورک بوند مخالف با تولید ماشینی نبود, بلکه در عرصه تولید ماشینی به دنبال اصلاحات و رفرم بود.
این جنبش اعتقاد داشتند که معیارهای هنری تا وقتی اعتبار دارند که با آرمان های فرهنگی و اجتماعی زمانه هماهنگ باشند و کار و زندگی را با هم تلفیق کنند. هدف ورک بوند تولید انبوه ماشینی با استفاده از بنیه هنری بود که دارای کیفیتی بالا و در عین برای کارگران هم قابل انجام باشد.
از جمله اعضای موسس ورک بوند: هرمان موته سیوس (Hermann Muthesius) و پیتر برنز (Peter Behrens), هنری وان دولده (Henry van de velde) و تئودور فیشر (Theodor Fischer) بودند.