بررسی تاداوآندو پاورپوینت

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن بررسی تاداوآندو پاورپوینت :

دانلود پاورپوینت با موضوع تاداوآندو
 
 
بخشی از مطالب:
تادائو آندو (زاده 13 سپتامبر 1941, اوساکا) معمار برجسته ژاپنی است.
 
آندو معماری خودآموخته‌است. قبل از اینکه با جدیت به معماری روی آورد مدتی راننده کامیون و قبل از آن بوکسور بود. 
آندو: خود معمایی است که هیج کس اطلاع دقیقی از زندگی شخصی او ندارد
 
در 13 اکتبر 1941 میلادی در اوزاکای ژاپن دیده به جهان گشود, در سال 1960 م . به یک بکسر حرفه ای تبدیل شد. در سالهای 69- م . تعالیم خود آموخته و غیر آکادمیک خود را به عنوان یک معمار با سفرهای آموزشی به اروپا, آمریکا و آفریقا و مطالعه بر روی خانه های فرانک لویدرایت و کارهای مدرنیسم قدیمی (کلاسیک) تکمیل کرد
 
    حتی جای تردید است که از دانشگاهی فارغ التحصیل شده باشد
 
 
 
بررسی تاداوآندو پاورپوینت
فهرست مطالب
تادائو آندو
بیوگرافی
کارکتر شخصیتی
ویژگی های طراحی و پروژه های معماری این معمار
مصالح غالب در کارهای آندو
معرفی آثار
ویژگی های شاخص معماری آندو
کارهای آندو بر اساس ساختار و کالبد
جایزه هایی که تادائوآندو دریافت کرده است:
معماری یگانه انگار آندو
معماری دوگانه انگار
خانه آزوما
نماز خانه کوه روکوکو
کلیسای نور
سوسیکان (خانه یاماگوچی)
بهترین نمونه معماری دوگانه انگار آندو
خانه کوشینو
ساختمان تایمز 1
ساختمان تایمز 2
معماری کثرت گرا تادائو آندو
ویزگی معماری کثرت گرای آندو
بهترین نمونه کار های معماری کثرت گرای آندو
موزه هنر های معاصر نائو شیما
موزه کودکان در هیوگو
مقایسه کارهای یگانه انگار , دوگانه انگار و کثرت گرای آندو
موزه ادبیات هیمجی
کلیسای روی آب
مجتمع روکوکو
معبد آب
موزه جنگی گورستان
موزه ناریوا
موزه شیکاتسو
باغ هنر های زیبا اوزاکا
غرفه ژاپن (92-1989) سویلا
موزه ی چوب (1991-94) میکاتا-گان
مصاحبه با تادائو آندو
سوالات متداول از تادائو آندو
موز دریایی
کتاب‌های نوشته  شده در مورد معماری تادائو آندو
برخی از پروژه های تادائو آندو
نتیجه گیری
معماری کثرت گرایی آندو
طبیعت در معماری تادائو آندو

بخشی از متن
شهر اوزاکا یا اوساکای ژاپن در 13 اکتبر 1941 میلادی شاهد تولد یکی از معماران نامی بود. این کودک که آن را تادائو نام نهادند, نخست به نجاری روی آورد و بدین ترتیب از سن 10 تا 17 سالگی به کسب مهارت در این حرفه پرداخت. بیشتر فعالیت او در این حوزه مربوط به مدل سازی کشتی و هواپیما بود و همین امر سبب راه یافتن ایده‌های نابی به ذهن تادائو آندو جوان شد. ایده‌هایی که بعدها در معماری به کار گرفت.
معماری نیز به مانند سایر جلوه‌های هنر, نیازمند استعدادی ذاتی است و وجود معماران نام‌دار بسیاری که فاقد هرگونه تحصیلات آکادمیکی بودند گواهی بر این مدعاست. معمارانی چون فرانک لوید رایت, لوکوربوزیه, میس ونده, لوییس سالیوان و بسیاری از این دست, نمونه‌هایی از معماران برجسته معاصر هستند که بدون هیچگونه تحصیلات آکادمیکی در این زمینه به شهرتی جهانی دست یافتند. تادائو آندو نیز یکی از برجسته‌ترین معمارانی است که توانست بی‌هیچ تحصیلات آکادمیکی خود را به عنوان یکی از بهترین‌های حوزه معماری مطرح کند. چنین امری ممکن نیست جز به واسطه برخورداری از استعدادی ذاتی که سبب پیدایش ایده‌های نابی شود.
تادائو آندو شیوه طراحی منحصر به خود را داشت و به واسطه همان بود که توانست جایزه موسسه معماری ژاپن در سال 1979 میلادی را از آن خود کند. اولین طرح وی که به یک خانه اختصاص داشت به قدری خوش درخشید که توانست نظر بسیاری از موسسه‌های ژاپنی را به خود جلب کند. از همین جا بود که تادائو با تکیه بر استعداد ذاتی خود, پله‌های ترقی را یکی پس از دیگری پیمود و این امر تا بدان جایی پیش رفت که کرسی استادی دانشگاه هاروارد را در سال 1990 میلادی برای وی به ارمغان آورد.
همانطور که پیش از این نیز به آن اشاره شد, تادائو آندو سیوه خاص خود را در طراحی‌هایش دنبال می‌کرد. لکن اصلی‌ترین ویژگی طراحی‌های وی را می‌توان در توجه بسیار و عناصری چون خورشید, آسمان, سایه, بتن خام و آب دانست. عناصری که به واسطه ترکیبی خلاقانه و به جا, به نقطه عطفی در تمامی طرح‌های وی بدل شده‌اند و نظر هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کنند. علاوه بر این, طرح‌های اندو به گونه‌است که در عین سادگی, تمام نیازها را نیز براورده می‌سازد. .هرچند که این سادگی بیشتر در سایه منطق است و ارتباط چندانی با مبحث نظم و تقارن ندارد.
تادائو آندو در طول چند دهه فعالیت حرفه‌ای خود, آثاری زیادی را برای آیندگان به یادگار گذاشته و اشاره به تمامی آنها خارج از حوصله این مطلب است. بنابرین در اینجا, تنها به ذکر چند مورد از مشهور‌ترین‌های آنها بسنده می‌کنیم و به سایر آنها در پاورپوینت پیش‌رو خواهیم پرداخت.
 
 
 


لینک کمکی